Opština Danilovgrad organizovala akciju čišćenja na dionici od Pažića do Glave Zete
Foto: Opština Danilovgrad

Opština Danilovgrad organizovala akciju čišćenja na dionici od Pažića do Glave Zete

Rukovodstvo Opštine Danilovgrad, zajedno sa zaposlenima i uz podršku Komunalnog preduzeća organizovalo je danas akciju čišćenja na dionici od Pažića do Glave Zete, saopšteno je iz Opštine Danilovgrad.

"Vođeni ekološkim principima i ciljevima, danas je građanima pokazan primjer, ali i ukazano koliko nesavjesni pojedinci prave štetu samoj životnoj sredini, ali i pokoljenjima koja dolaze. Iako radnici Komunalnog neumorno rade i otklanjaju otpad, nesavjesni pojedinci odlažu otpad na svim mjestima, pogotovo pored saobraćajnica. Sem što na taj na način ugrožavaju zdravlje ljudi, itekako narušavaju i ugled ekološke zemlje i grada", navodi se u saopštenju.

"U prelijepim predjelima pored Zete koji turistima oduzimaju dah, usljed ovakvog odnosa prema prirodi, taj resurs nije na nivou na kom bi morao biti. Cilj ove akcije upravo je skretanje pažnje, apel ali i opomena", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.