JOVANA JEREMIĆ IMA TIJELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Tvrdi da joj 1 stvar pomogla da se

JOVANA JEREMIĆ IMA TIJELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Tvrdi da joj 1 stvar pomogla da se "redefiniše", smršala za nedjelju dana

Jovana Jeremić otkrila je jednom prilikom kako održava liniju, kao i da je uspjela veoma brzo da smrša.

Jovana važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a svoju liniju redovno održava vježbanjem u teretani, kao i načinom ishrane. Ona je otkrila da se svako jutro mjeri, te da uvijek ima uvid u to koliko kilograma je "nabacila" ili "skinula".

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u posljednja tri mjeseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svjesna toga, jer se svako jutro mjerim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo.

- Kao djijevojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svijetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

Ona je nedavno otkrila da se o njenoj liniji brine i njen dečko Dragan.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumjeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vjetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana.

Jovana je potom otkrila da joj je Dragan korigovao ishranu.

- Rekao mi je: "Bićeš još ljepša ako smršaš još tri-četiri kilograma", pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smijem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primjetili - istakla je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.