BIG najavio rekonstrukciju tržnog centra u Podgorici, rekli da su spremni za početak radova u Nikšiću i Radanovićima

BIG najavio rekonstrukciju tržnog centra u Podgorici, rekli da su spremni za početak radova u Nikšiću i Radanovićima

Predsjednik Vlade Milojko Spajić, ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović i gradonačelnica Podgorice Olivera Injac sastali su se sa delegacijom kompanije BIG Shopping Centers, predvođenom predsjednikom Eitanom Bar Zevom.

Spajićev kabinet je nakon sastanka saopštio da će ulaganja od 40 miliona eura otvoriti i više stotina radnih mjesta.

Tokom sastanka je predstavljen plan rekonstrukcije BIG Fashion tržnog centra u Podgorici.

“Spajanjem dva postojeća objekta i dogradnjom stvoriće se dodatnih, preko 17 hiljada kvadratnih metara korisnog prostora, što znači veći broj objekata i radnih mjesta u tržnom centru. Bilo je riječi i o rješavanju problema parkinga, a planirana je izgradnja velike podzemne garaže na više nivoa. Razgovaralo se i o daljim koracima, koji će dovesti do početka radova. Istaknuto je da rekonstrukcija neće, na bilo koji način, ugroziti rad tržnog centra, te da će on biti otvoren cijelim tokom trajanja radova”, saopštio je Spajićev kabinet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.