Preminuo glumac Karl Veders, zvijezda filmova Roki i Predator

Preminuo glumac Karl Veders, zvijezda filmova Roki i Predator

Svojim doprinosima filmu, televiziji, umjetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag i priznat je širom svijeta i među generacijama, navodi se u saopštenju porodice

Karl Veters, koji je glumio Apola Krida u prva četiri filma o Rokiju i pojavio se u "Predatoru", "Mandalorijancu", "Hepi Gilmoru", "Akcionom Džeksonu" i desetinama drugih filmova i TV emisija, preminuo je u utorak, saopštila je njegova porodica. Imao je 76 godina.

- Duboko smo tužni što objavljujemo da je Karl Veders preminuo - navodi se u saopštenju njegove porodice.

- Umro je mirno u snu u četvrtak, 1. februara 2024. Karl je bio izuzetno ljudsko biće koje je živjelo izvanrednim životom. Svojim doprinosima filmu, televiziji, umjetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag i priznat je širom svijeta i među generacijama. Bio je voljeni brat, otac, djeda, partner i prijatelj - navodi se u saopštenju porodice.

Zvijezda na ekranu, koja je bila najpoznatija po tome što je u četiri filma glumila protivnika Rokija Balboe, Apolo Krida, preminuo je "mirno u snu".

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.