Horoskop za osmi januar: Blizanci očekuju iznenadan poziv, Ribe u odličnom raspoloženju

Horoskop za osmi januar: Blizanci očekuju iznenadan poziv, Ribe u odličnom raspoloženju

Jarčevi pokušavaju da naprave dogovor sa nadređenima, ali dobijaju samo obećanja, do Djevica stižu bitne informacije

OVAN

Korektan odnos sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumijevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumijevanja i prisutnosti.

BIK

Neko vas je svojom primjedbom natjerao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u poslovnom segmentu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smješi intenzivna komunikacija ili čak avantura preko posla.

BLIZANCI

Odlično se osjećate i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati dobro. Vaše raspoloženje je zarazno i uspjećete da sve oko sebe animirate i nasmijete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vrijedilo pokušati...

RAK

Riješili ste da uvedete promjene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za fine trenutke u okviru porodice.

LAV

Prijatelji vam danas mogu  pomoći, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po jednom pitanju koje vam je bitno. Imate osjećaj da ćete uspjeti da završite ono što ste naumili, i vjerovatno ne grešite. Prija vam da danas budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DJEVICA

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, stižu do vas. Danas možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor (kod nekih to može biti i ugovor o zaposlenju). Bilo bi dobro da se više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

VAGA

Poslovne okolnosti vas podržavaju, a i vi ste u dobrom raspoloženju. Nekako se sve namješta u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti. Dan ispunjen flertovanjem.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste „signal“ ali se bojite da ne povučete neki preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno nervozni, pa bi bilo dobro da vaše trenutne „bubice“ kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Danas uključite više diplomatije i lako ćete ublažiti ili čak potpuno izbjeći jednu neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada pretjeruje u svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo.

JARAC

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja, ne i konkretnu potvrdu. Smatrate da neko od kolega pretjeruje sa nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate jer niste raspoloženi za razgovor.

VODOLIJA

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svjesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslovnom segmentu. Budite spremni na promjene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBE

Iako će situacije u poslovnom segmentu biti užurbane i sa puno obaveza, uspijevate da se snađete. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom jedne osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.