Udes na putu Bijelo Polje – Ribarevine: Automobil završio na krovu

Udes na putu Bijelo Polje – Ribarevine: Automobil završio na krovu

Us aobraćajnom udesu koji se večeras oko 20:30 časova dogodio u naselju Malo Polje na dionici magistralnog puta Bijelo Polje - Ribarevine, osim materijalne štete na vozilu nije bilo povrijeđenih lica.

Na licu mjesta, do nezgode je došlo kada je M.S. (20) iz bjelopoljskog naselja Rakonje, vozeći automobil BMW po klizavom kolovozu u pravcu Ribarevina, na punoj liniji preticao nekoliko putničkih vozila i na samoj oštroj krivini izgubio kontrolu i prevrnuo se na krov.

Vozač se sam izvukao iz prevrnutog vozila, nepovrijeđen. Otpozadi vozač je zakačio i automobil škodu.

Uviđaj su izvršili ovlašćeni službenici OB Bijelo Polje.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.