Koprivica tražio izbor novog Savjeta ASK
Momo Koprivica, Foto: Demokratska Crna Gora

Potpredsjednik Vlade na Tviteru

Koprivica tražio izbor novog Savjeta ASK

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica uputio je inicijativu predsjedniku Skupštine Andriji Madniću za pokretanje procedure izbora novog Savjeta ASK jer je istom mandat istekao još 31. jula ove godine, a u odnosu na koju je uslijedio pozitivan načelan odgovor.

"Po uzoru na svoju mentorku Vesnu Medenicu, metodologija rada direktorice ASK-a je uvođenje vladavine straha u instituciju. Umjesto neselektivne primjene zakona, aktivnost ASK je svedena na pritiske i prijetnje zaposlenima.U cilju oporavka ove institucije, potrebno je ubrzanje procedure izbora novog Savjeta ASK-a da ne bi oni koji su od nenadležnih lica primali naloge sms porukom "oderi", srozavali ugled jedne institucije koja je od ključnog značaja za borbu protiv korupcije i eu integracije", naveo je Momo Koprivica u objavi na društvenoj mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.