Cikotić: Mandićev odlazak kod Vučića neviđena blamaža Crne Gore
Foto: Gradski portal

Cikotić: Mandićev odlazak kod Vučića neviđena blamaža Crne Gore

Nakon određenog zastoja u funkcionisanju unutar SDP-a, uspjeli smo da unutar partije posložimo stvari i da imamo kandidata za predsjednika partije, kao i da zakažemo kongres koji će biti u januaru, kazala je u emisiji “Pressing” portparolka SDP Amina Cikotić.

“Na kongresu u januaru gospodin Ivan Vujović će biti jedini kandidat za predsjednika partije, trenutno radimo na podizanju energije i infrastrukture, očekujemo da će partiju u narednom periodu voditi novi i mladi tim”, kazala je Cikotić.

Kaže da ne čudi odluka predsjednika Skupštine Andrije Mandića da ode i podrži gospodina Aleksandra Vučića.

“Gospodin Mandić je do sada mogao da se folira i glumi da je evropski političar koji će doprinjeti evropskom putu znajući koja je njegova startna ideologija, tako da je njegov odlazak Vučiću neviđena blamaža Crne Gore na političkoj, regionalnoj i međunarodnoj sceni”, ocjenjuje Cikotić.

Smatra da do smjene Mandića neće doći.

Komentarišući izjavu Andrije Mandića da je Podgorica “Nemanjin grad”, kaže da je brine što takve izjave nemaju adekvatan odgovor.

“Brine me što na izjave Mandića nemamo odgovor vlasti koje su trenutno u Crnoj Gori i znamo da on neće odustati od stavljanja srpskog predznaka svemu čemu može u našoj državi”, rekla je Cikotić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.