Radonjić o današnjoj akciji: Radi interesa istrage SDT ne može da saopštava informacije

Radonjić o današnjoj akciji: Radi interesa istrage SDT ne može da saopštava informacije

Podsjećamo, danas je sprovedena akcija u Budvi u kojoj su uhapšena dva lica Vukas Radonjić, državni tužilac upućen na rad u Specijalnom državnom tužilaštvu i portparol te institucije, oglasio se povodom velikog broja upita medija vezano za današnju akciju koja je sporvedena u Budvi.

Radonjić je naveo da zbog interesa istrage SDT trenutno ne može da saopštava informacije, te da će javnost blagovremeno biti obavještena o aktivnostima koje su poduzete.

Podsjećamo, danas je sprovedena akcija u Budvi u kojoj su uhapšena dva lica. SDT nije odgovaralo na brojna pitanja novinara, među kojima je bilo pitanje i portala Dan.

Zatim se večeras povodm toga oglasio Radonjić.

- Radi zaštite interesa postupka u ovom momentu nećemo obavještavati javnost o mjerama i radnjama koje preduzima Specijalno policijsko odeljenje i Specijalno državno tužilaštvo. Ali čim se za to stvore uslovi, blagovremeno ćemo o svemu obavijestiti javnost -  naglasio je Radonjić.

Podsjećamo, u Budvi je izvršena akcija u kojoj su službenici policije na više lokacija sproveli pretrese.

Kako nam je nezvanično saopšteno, od izvora bliskog istrazi, procesuirano je nekoliko lica. 

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o provjeri rada u privrednom poslovanju. Međutum, iz SDT-a, ni zvanično ni nezvanično, povodom ovog djelovanja nisu željeli da se oglase.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.