Lepa Brena dobila najveći bakšiš na estradi, za jednu pjesmu uzela 20.000 maraka

Lepa Brena dobila najveći bakšiš na estradi, za jednu pjesmu uzela 20.000 maraka

Srbijanski voditelj Zoran Pejić Peja je tokom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrio da je Lepa Brena dobila najveći bakšiš na estradi.

"Lepa Brena je radila veselje u Parizu. Izašla je da otpjeva jednu pjesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada je mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pjesmu. Onda je taj novac odnijela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podijelili na kraju", ispričao je.

Nije otkrio o kojem je singlu riječ. Također je kazao kako u današnje vrijeme bakšiš uzimaju gazde i da to njemu djeluje čudno.

Kao što je već poznato, prije nekoliko dana je u Sarajevu odigrana predstava "Lepa Brena Project". Režirali su je Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević, a postavlja pitanja o dubokoj refleksiji kompleksnosti posljednjih nekoliko desetljeća kroz simbol Lepe Brene.

Na pozornici se izmjenjuju različite verzije Lepe Brene, a tumače ih Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović i Vladimir Aleksić.

Izvor:Klix

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.