Najava turneje koja je ušla u istoriju: Uspio sam, živ sam
Izvor: screenshot/instagram/jaredleto

Najava turneje koja je ušla u istoriju: Uspio sam, živ sam

“Uspio sam, živ sam. Stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam vidio svoju majku na prozoru 80. sprata, kakvo divno iznenađenje. Bilo je teže nego što sam mislio.

Empire State Building je dokaz šta sve možete da postignete ako uložite dovoljno truda. Upravo to je bila misao vodilja za naš najnoviji album pod nazivom It’s the End of the World but It’s a Beautiful Day”, izjavio je 51-godišnji glumac i muzičar Džared Leto, harizmatični frontmen benda 30 Seconds to Mars nakon što se popeo na najpoznatiju njujoršku zgradu.

Učinio je to, kako kaže, kako bi promovisao početak turneje, ali i ostvario svoj san, a “usput” je ušao u istoriju kao prva osoba koja je izvela ovaj nevjerovatan poduhvat.

Izvor AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.