Đuričković: Izjava Kneževića dodatni razlog da naši partneri iznesu stav o najavi da će bivši DF preuzeti rukovođenje Skupštinom
Miloš Đuričković, Foto: Socijaldemokrate

Đuričković: Izjava Kneževića dodatni razlog da naši partneri iznesu stav o najavi da će bivši DF preuzeti rukovođenje Skupštinom

Međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković ocijenio je da večerašnja izjava lidera DNP-a Milana Kneževića dodatni razlog da naši partneri iznesu stav o najavi da će bivši DF preuzeti rukovođenje Skupštinom.

Podsjećamo, Knežević je večeras na TV Vijesti rekao da su u internim razgovorima visoki zvaničnici američke administracije saopštili da nemaju nikakav problem da ZBCG bude dio nove vlade.

“Izjava Milana Kneževića predstavlja dodatni razlog da, naši ključni NATO partneri i saveznici, još jednom iznesu svoj stav o najavi da će proruska struktura u liku bivšeg DF, preuzeti rukovođene Skupštinom i time dobiti pristup osjetljivim podacima. Kao i da će imati punu političku i svaku drugu kontrolu nad 44. Vladom, budući da će ista zavisiti od njihovih flasova”, naveo je Đuričković na mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.