Boljević: Milatovićeva “platforma” za ubacivanje ZBCG u vladu
Arsenije Boljević, Foto: Demokratska partija socijalista

Boljević: Milatovićeva “platforma” za ubacivanje ZBCG u vladu

Ne ide Evropska unija zajedno sa ruskim zastavama na skupovima, tiradama o čečenskim logorima u Skupštini i podrškom najgoroj zločinačkoj agresiji u Evropi u 21. vijeku. Ako je predsjednik “zaboravio”, mi nijesmo - nosilac liste koju Milatović želi da ugura u Vladu, u sred predizborne kampanje, na mitingu u Beogradu je uzvikivao sa bine "živjela Rusija". Apsolutno svi koje Milatović gorljivo zastupa, zapravo, niti jednom nijesu jasno osudili sve ono što se od februara prošle godine dešava u Ukrajini, saopštio je danas član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Arsenije Boljević.

Teško kako poručuje Boljević da ima toga koji će Milatoviću povjerovati kako su osvjedočeni anti-NATO igrači preko noći promijenili kurs.

Što se građanskih snaga tiče - da nije bilo nas, Crna Gora niti bi bila dio NATO-a, niti bi imala status kandidata za članstvo u EU. Dok smo mi uvodili Crnu Goru u NATO, Milatovićevi partneri su palili zastave i bježali iz Skupštine. Dok smo mi u Briselu godinama svim silama pokušavali da izborimo što bolju poziciju za Crnu Goru, Milatovićevi partneri su išli u Moskvu i držali se po strani“, kategoričan je Boljević.

Upozorio ga je da građanske i evropske snage ne izjednačava sa onima koji su u svim tim procesima nastojali da odmažu, a koji su po dolasku na vlast, u kojoj je bio i Milatović, od Crne Gore napravili “rak ranu” u očima Brisela.

Ako Milatović nekome nešto duguje, bilo zbog glasova na izborima ili iz sasvim drugih razloga, neka to vidi sa njima - ali Crna Gora neće biti talac tih dugova, niti ćemo mu dozvoliti da antievropske strukture predstavi kao bilo šta progresivno na crnogorskoj političkoj sceni“, zaključio je Boljević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.