Stručnjaci predviđaju da će ova imena biti najpopularnija 2024. godine

Stručnjaci predviđaju da će ova imena biti najpopularnija 2024. godine

Trendovi u izboru imena za bebe mijenjaju se iz godine u godinu, ali postoje određena imena koja su već decenijama omiljena roditeljima širom svijeta.

Prema stručnom konsultantu za imena beba i jutjuberu SJ Strum, imena za bebe koja će dominirati 2024. godine biće inspirisana Diznijem i Barbikom, ali i modom, kako prenosi Mirror.

Mini

Ovo ime inspirisano je popularnom Diznijevom junakinjom, mišicom Mini.

Erik

Erik će se takođe naći u vrhu liste najpopularnijih imena, na kojoj je bio i prije nekoliko godina, kako tvrde stručnjaci.

Kler

Ovo ime takođe će biti među najpopularnijim i očekuje se da će Kler ponovo biti izbor mnogih roditelja koji očekuju prinovu sledeće godine.

Ejmi

Ovo ime je doživelo pravi bum u ovoj godini, a vjeruje se da će se taj trend nastaviti i 2024.

Sabrina

Ime Sabrina označava legendarnu princezu, a takođe je sve popularnije ime za bebe devojčice.

Ken ili Keni

Ovo ime naravno najpre asocira na Barbinog dečka Kena, a tu je i modernija verzija imena, Keni.

Margo

Nakon velikog uspeha filma Barbi, ime glavne glumice Margo, najverovatnije će se naći među 20 najpopularnijih među bebama rođenim u Ujedinjenom Kraljevstvu tokom 2024. godine.

Kristofer

Ovo muško ime sve je popularnije i stručnjaci predviđaju da će se naći u top 20 sledeće godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.