Bio je na rubu: Muškarca su iz stana u plamenu spasili stranci

Hrabri radnici

Bio je na rubu: Muškarca su iz stana u plamenu spasili stranci

New York: Dva radnika na požarnim stubama odlučila su pomoći muškarcu koji je u jednom trenutku bespomoćno visio s prozora. Iz njegovog stana izletio je gusti dim

Skupina radnika pomogla je muškarcu da se spasi iz zgrade u New Yorku, a sve je zabilježeno na dramatičnom snimku. Kada je na jednoj od zgrada izbio požar, na prozoru se pojavio muškarac u crvenoj košulji. Stajao je na prozorskoj dasci dok je iza njega sve bilo puno crnog dima.

Dva radnika na požarnim stepenicama odlučila su da mogu pomoći muškarcu koji je u jednom trenutku bespomoćno visio s prozora.

Rosendo Lopez, nadglednik zgrade, na požarne stepenice je donio merdevine. Kada su se radnici popeli do četvrtog sprata tačno ispod prozora, pomoću merdevina su stvorili most i spasili muškarca.

Kada su ga napokon uspjeli spustiti na mardevinama čuli su se glasovi oduševljenja. Iz stana je nastavio izlaziti gusti dim. Iako su vatrogasci dolazili pitanje je bi li uspjeli spasiti muškarca, koji je srećom dobio pomoć od hrabrih radnika.