Mašković: Lokalna vlast u Podgorici jedino uspješna u podizanju cijena usluga građanima
Miloš Mašković, Foto: Socijaldemokrate

Mašković: Lokalna vlast u Podgorici jedino uspješna u podizanju cijena usluga građanima

Podgorički vodovod najavio je povećanje cijene vode od 1. januara naredne godine, pa će predloženim cijenama doći do uvećanja fiksnog dijela od 16,21%, za varijabilni dio čak 24,23%, dok će cijena prihvatanja i odvođenja komunalnih otpadnih voda biti veća za 40,05% odsto u odnosu na postojeću cijenu, što znači da će voda postati luksuz za većinu građana Podgorice, navodi se u saopštenju šefa kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloša Maškovića.

Mašković naglašava da je Gradska uprava očigledno na “Vi” sa komunalnim djelatnostima, pa je tako Podgorica već mjesec dana zatrpana smećem, sa profesionalizacijom gradske uprave, koja ne znači obećanu meritokratiju već klasični politički revanšizam i svim onim što su građanima Podgorice obećavali tokom predizborne kampanje.

“Jedino što im za sada dobro ide jeste podizanje cijena usluga koje građanima pruža lokalna vlast. Od povećanja poreza na nepokretnost za 28%, preko povećanja cijene vode i najava povećanja cijene odvoza smeća“, poručio je Mašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.