Spajić razgovarao sa Jokovićem: SNP ulazi u novu Vladu Crne Gore?
Milojko Spajić i Vladimir Joković

Spajić razgovarao sa Jokovićem: SNP ulazi u novu Vladu Crne Gore?

Mandatar i predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić sastao se danas sa liderom SNP-a Vladimirom Jokovićem sa kojim je razgovarao o konstituisanju i djelovanju nove vlade, saznaje CdM.

CdM je kontaktirao lidera SNP-a ali je on naglasio da za sada neće davati izvjave na ovu temu.

Sastanak je održan u prostorijama SNP-a u Podgorici, a sa Spajićem je bio i član Predsjedništva PES-a Branko Krvavac.

Sastanak se dogodio nedugo nakon što je Joković poručio da se neće ovih dana odgovoriti na pitanje da li SNP definitivno ukazi u Vladu ili ne.

Nedavno ministar sporta i mladih i funkcioner Socijalističke narodne partije (SNP) Vasilije Lalošević Radio Baru kazao da će ta partija biti u sastavu nove vlade Crne Gore.

Lalošević je dodao da je u neformalnim pregovorima o novoj vladi SNP-u ponuđeno Ministarstvo sporta i mladih i još jedno mjesto koje nije želio da otkriva.

Pregovori o formiranju vlade su se zakomplikovali nakon što je mandatar Spajić saopštio da definitvno koalicije Za budućnost Crne Gore ZBCG neće biti u njoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.