Milatović: Institut
Institut Simo Milošević, Igalo

Milatović: Institut "Simo Milošević" ima budućnost

Predsjednik Jakov Milatović obratio se zaposlenima "Instituta Simo Milošević" Igalo kazavši da će Institut opet postati stub razvoja zdrastvenog turizma u Crnoj Gori.

"Kao predsjednik svih građana, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj da bi se prodavale u bescijenje, a trud generacija bivao obesmišljen, kakva je često bila praksa u prethodnih 30 godina", poručio je Milatović.

Kao predsjednik svih građana, brinem i želim da pomognem da dostojno žive, redovno primaju plate, a da kompanije u vlasništvu države rade i ne idu u stečaj

On se stoga danas obratio zaposlenim radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" Igalo.

"Upravo sam razgovarao sa direktorom dr Savom Marićem. Znam da ste u teškim materijalnim uslovima, da mjesecima ne primate plate, da mnogi od vas razmišljaju da napuste Institut. Zauzeću se da ovaj čuveni zdravstveni centar opstane i povrati svoju staru slavu, te opet postane stub razvoja zdravstvenog turizma u. Uskoro ću sa svojim saradnicima posjetiti Institut, a već naredne sedmice sa predsjednikom razgovarati o dugu. Institut ima budućnost!", zaključio je Milatović u objavi na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.