PES Nikšić: Vratiti FK Sutjeska na pobjednički tron
Pokret Evropa sad

PES Nikšić: Vratiti FK Sutjeska na pobjednički tron

Povodom negativnih konotacija koje se dovode u vezu sa Fudbalskim klubom "Sutjeska", Pokret Evropa Sad! - Nikšić izražava zabrinutost zbog dešavanja koja ne bi nikako smjela da ugroze status i ulogu koju klub ima u crnogorskom fudbalu.

Iz Pokreta su pozvali nadležne organe da, u što kraćem roku, reaguju kako bi javnost saznala cjelokupnu i sveobuhvatnu istinu povodom javno eksponiranih događaja.

Unaprijed su osudili svaki vid nasilja i pritiska na članove stručnog štaba, ukoliko su se isti desili.

“Na kraju, želimo da pošaljemo poruku da je Fudbalskom klubu "Sutjeska" potrebna profesionalizacija po principima rezultata i stručnosti, kako uprave kluba, tako i stručnog štaba sa dugoročnom strategijom razvoja. Sve ovo je poželjno da bi se ostvarili potrebni uslovi, kako bi klub, osim rezultata u domaćoj ligi, mogao i morao ostvariti značajnije uspjehe i na evropskoj sceni“, zaključuje se u saopštenju Pokreta Evropa sad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.