Tematska sjednica Vlade: Abazović i ministri na otišli autobusom
Vlada Crne Gore

Na Biogradskom jezeru

Tematska sjednica Vlade: Abazović i ministri na otišli autobusom

Tematska sjednica Vlade na temu Turizam održaće se danas na Biogradskom jezeru. Kako je premijer objavio na društvenim mrežama, članovi Vlade uputili su se autobusom ka odredištu.

"Turizam je najveća provredna grana Crne Gore koja presudno determiniše ukupne prihode države. Stoga će sjednica biti posvećena dosadašnjim efektima sezone, ali i identifikaciji onih segmenata koje nesumnjivo treba dalje unapredjivati. Državu želimo brendirati kao zelenu destinaciju, stoga smo se odlučili da se okupimo u jednoj od najljepših preostalih evropskih prašuma", napisao je Abazović pred sjednicu. 

Pored članova Vlade, sjednici će prisustvovati direktori uprava i kompanija u državnom vlasništvu.

Sjednica je počela u 10 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.