Nikolić: Ukoliko se želi vlada koja će trajati četiri godine i koja će uvesti Crnu Goru u EU, onda se taj posao ne može obaviti bez koalicije “Zajedno”
Andrija Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Ukoliko se želi vlada koja će trajati četiri godine i koja će uvesti Crnu Goru u EU, onda se taj posao ne može obaviti bez koalicije “Zajedno”

"Politička stabilnost kjučni preduslov je na koji način se može ubrzati proces evropskih integracija. Bez političke stabilnosti zemlja ne može da se kraće naprijed", poručio je Andrija Nikolić, član Predsjedništva DPS-a i kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”.

On je objasnio kako se dolazi do političke stabilnosti.

"Do političke stabilnosti se dolazi dijalogom proevropskih političkih partija. Do čega treba da dovede taj dijalog? Taj dijalog treba da dovede do stabilne, proevropske vlade koja će obezbijediti najširu podršku u parlamentu za dalji proces evropskih integracija. Crnoj Gori je potreban jasan geopolitički kompas. Tog geopolitičkog kompasa ne može biti bez koalicije “Zajedno!”, zaključio je Andrija Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.