“Hrabro se broji”: Uništeni reklamni panoi naše koalicije, slučaj prijavljen policiji

“Hrabro se broji”: Uništeni reklamni panoi naše koalicije, slučaj prijavljen policiji

Koalicija ”Hrabro se broji !” saopštila je da je jutros u Crnoj Gori izvedena “planirana i sinhronizovana akcija uništavanja reklamnih panoa” te koalicije.

“I to u posljednjoj nedjelji kampanje, kada se još veliki broj birača odlučuje za koga će glasati, a kada mi nemamo više mogućnosti da emitujemo i štampamo nove sadržaje i ključne političke poruke”, dodaju u saopštenju.

Kako su saopštili, koalicija je na ove izbore izašla sa “jasnim planom i programom” i jedina je, tvrde u koaliciji “Hrabro se broji”, istakla da želi da se bori protiv kriminala, mafije i sistemske korupcije u državi, te je “više puta nagovještavala da neće stati ni u mandatu sljedeće Vlade i da se ništa u državi ne može urediti dok se sistemska korupcija ne iskorijeni na šta upozoravaju već dugi niz godina relevantne međunarodne institucije”.

“U Koaliciji ne znaju ko je počinilac takve planirane akcije protiv njih i njihove antikorupcija kampanje, ali podsjećaju da kada je borba protiv mafije počela, kada su počela hapšenja, da su bili izloženi kako članovi, tako i funkcioneri stranaka konstituenata Koalicije napadima, praćenjima i prijetnjama, i da je stranačka imovina bila pod udarom. Kao i sve do sada, i ovaj slučaj je odmah prijavljen policiji, te se nadamo da će javnost u što kraćem roku saznati ko stoji iza ovih podmuklih napada na koaliciju ”Hrabro se broji !” i koriste priliku da pozovu javnost da ih prati na društvenim mrežama u završnici kampanje jer im je to u njihovim gradovima onemogućeno”, ističu u saopštenju.

12

Ponovili su i da je ključna poruka i glavna tačka programa borba protiv korupcije, zaštita nacionalnih manjina i njihovih prava, pomirenje i jaka socijalna država u kojoj se radniku vraća dostojanstvo i normalan život.

“Politička volja da se izborimo sa mafijom i korupcijom nalazi se pod brojem 13. Pod istim brojem 13 nalazi se i plan kako ćemo sve to ostvariti”, zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.