Slavlje ispred štaba Evropa sad: Trobojke, crnogorske zastave i pjesme Kosovu

Ispred štaba Evropa sad u toku je slavlje povodom projekcija rezultata predsjedničkih izbora, prema kojima je njihov kandidat Jakov Milatović pobijedio u drugom krugu.

U Podgorici su primijetne manje kolone vozila sa sirenama.

U Pljevljima počelo je sporadično i spontano slavlje. Za sada na ulicama ima povremeno kolona manjeg broja vozila uz sirene. Odjekuju petarde, a organizovan je i mali vatromet.

Slavlje je počelo i Beranama ispred štabova SNP, DF i Pokreta Evropa sad.

Okupljeni nose trobojke, crnogorske zastave  i pjevali su "Milo ode, Milo ode" i "Znamo šta ih ubija, Kosovo je Srbija".

Povodom projekcija rezultata građani su ispalili i vatromet.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.