Ujedinjena CG: Danilović imao 10 bilborda u Crnoj Gori, na

Ujedinjena CG: Danilović imao 10 bilborda u Crnoj Gori, na "računu kandidata" bilo 35.272 eura

Iz Ujedinjene tvrde da Danilović nije imao donacije pravnih lica i preduzetnika, ali da jeste ukupno 10.000 eura pojedinačnih priloga od strane prijatelja i funkcionera stranke.

Predsjednički kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović imao je deset bilborda u cijeloj Crnoj Gori, (šesnaest lica - strana), a stranku je to sa PDV-om koštalo 8.977 eura, saopšteno je iz te partije.

"Pojedini predsjednički kandidati, najmanje dva, imali su neuporedivo više bilborda, odnosno najmanje 250 plaćenih "lica - strana". Samo to je u njihovim kampanjama koštalo po, najmanje, 140.000 eura", navodi se u njihovom saopštenju.

Iz Ujedinjene tvrde da Danilović nije imao donacije pravnih lica i preduzetnika, ali da jeste ukupno 10.000 eura pojedinačnih priloga od strane prijatelja i funkcionera stranke.

"Za predsjedničkog kandidata Ujedinjene CG Gorana Danilovića na "računu kandidata", koji je finansijskim organima dostupan u svakom trenutku, bilo je ukupno 35.272 eura. Ovo je tačno u cent i javosti će biti dostupno sve po plaćanju poslednje fakture, a u skladu sa Zakonom", piše u saopštenju.

Od toga, kako kažu, nijedan cent nije potrošen u "kešu".

Ujedinjena je ove navode iznijela u reagovanju, kako navode, na danas objavljen tekst Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.