Eraković pred duel sa CG: Želimo tri boda, ne plašimo se atmosfere
(foto: FSS)

Eraković pred duel sa CG: Želimo tri boda, ne plašimo se atmosfere

Defanzivac reprezentacije Srbije, Strahinja Eraković, rekao je da u meč sa Crnom Gorom ulaze maksimalno motivisani da osvoje sva tri boda i da zadrže prvo mjesto na tabeli.

On je istakao da će posebnu pažnju morati da obrate na stijelca jedinog gola protiv Bugarske Nikolu Krstovića sa kojim je igrao dvije sezone u Crvenoj zvezdi.

"Nije bilo vremena za neku dublju analizu njihove utakmice, to nas očekuje u nedjelju uveče po povratku sa treninga. Vidio sam gol i drago mi je da se moj veliki prijatelj Nikola Krstović našao u ulozi junaka. Trese mreže u dresu svog kluba, sada je postigao prvjenac i za reprezentaciju i svakako je jedan od igrača na koga moramo da obratimo posebnu pažnju. Trudićemo se da ga neutrališemo i da mu ostavimo što manje prostora", rekao je Eraković.

Prema najavama "Orlove" će dočekati pun stadion "Pod Goricom", ali Eraković ističe da njegova reprezentacija ima jasan cilj u Podgorici - sva tri boda.  

"Čitao sma juče na portalima da je stadion rasprodat, očekuje se paklena atmosfera, ali to je nešto na šta smo navikli i ne treba da nam predstavlja problem. U petak je takođe bio sjajan ambijent na stadionu Rajko Mitić i zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci protiv Litvanije. U Crnu Goru idemo po nova tri boda i želimo da ostanemo na čelu tabele i poslije drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", zaključio je defanzivac Srbije.

Meč između Crne Gore i Srbije na programu je u ponedjeljak od 20:45 uz direktan prenos na RTCG.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.