“13. Jul -Plantaže” kao najveći i najznačajniji proizvođač vina u ovom dijelu Evrope, svoje proizvode izvozi u preko 40 zemalja svijeta

“13. Jul -Plantaže” kao najveći i najznačajniji proizvođač vina u ovom dijelu Evrope, svoje proizvode izvozi u preko 40 zemalja svijeta

Na kineskom tržištu, najvećem izvoznom tržištu van regiona, Plantaže izvoze veliki dio asortimana, kaže se u reagovanju kompanije "13.Jul-Plantaže" na izjavu g-dina Filipa Vujanovića od 22.03.2023.godine.

Samo u prošloj godini, na ovo tržište, izvezli smo 23 različite vrste vina (bijela, roze, crvena, pjenusava, dezertna) svih cjenovnih i kvalitativnih kategorija. 
 Kinesko tržište je strateški važno za kompaniju, sa velikim potencijom za rast, na kojem Plantaže, zahvaljujući odličnoj saradnji kako sa starim tako i novim uvoznikom, u ovoj godini planiraju rast prodaje, čime će se nastaviti pozitivan trend ukupnog rasta prodaje vina Plantaža na svim tržištima. 

U cilju objektivnog informisanja javnosti želimo da istaknemo da kompanija “13. Jul -Plantaže” kao najveći i najznačajniji proizvođač vina u ovom dijelu Evrope, svoje proizvode izvozi u preko 40 zemalja svijeta, na svim kontinentima. Vjerujemo da je riječ o pogrešnoj informaciji i pozivamo sve zainteresovane medije i pojedince da se uvijek obrate našoj službi kako bi se pravovremeno i objektivno informisali, zaključuju u reagovanju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.