Onur Babaić (Foto: SD)

"Rad Skupštine koja je raspuštena primjer političke besmislenosti"

Još jedan u nizu primjera apsurdnosti u Crnoj Gori je ocjena predsjednice parlamenta da skupština treba da radi u punom kapacitetu, iako je predsjednik države prije nekoliko dana donio ukaz o njenom raspuštanju, ocijenio je član predsjedništva SD-a Onur Babaić.

"Zaista je smiješno koliko pojedinci iz definitivno odlazeće vlasti nastoje da stvore privid redovnosti funkcionisanja sistema kako bi sebe ubijedili da se i dalje nalaze na pozicijama odlučivanja", navodi se u saopštenju.

Babaić je kazao da je očigledno da misle da su zakoni i Ustav samo preporuka, a ne obavezujući akti.

"Vlada koja je izgubila povjerenje i skupština koja je raspuštena ali koje nastoje da rade u punom kapacitetu su dva primjera koja ulaze u arhiv političke besmislenosti", zaključio je Babaić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.