Mihailo Anđušić (Foto: DPS)

"Ekonomska politika Vlade kao supermarket"

Komentarišući izjavu ministra ekonomskog razvoja Gorana Đurovića da Budvansku rivijeru treba privatizovati, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Mihailo Anđušić kazao je da Vlada nacionalizuje “gubitaše”, a privatizuje uspješne državne kompanije i time direktno urušava ekonomski sistem.

Anđušić upozorava da je prekjuče nezapaženo prošao stav ministra ekonomije Gorana Đurovića, koji je izjavio “Budvansku rivijeru treba privatizovati, država nije dobar vlasnik”.

“Ništa ne bi čudno bilo da ta ista vlada, čiji je član ministar Đurović, nije nacionalizovala Luku Bar, Željezaru, Meljine, pomorski saobraćaj (trajekt), donijela odluku o osnivanju telekomunikacione kompanije, državne lutrije… pa se nameće pitanje - je li vlada za nacionalizaciju ili za privatizacuju”, kazao je Anđušić.

Poručio je da se nacionalizuju “gubitaši”, a privatizuju uspješne državne kompanije i time direktno urušava ekonomski sistem države.

“Očigledno je na snazi model “supermarketa”- kako kome i šta odgovara”, poručio je Anđušić, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.