EPCG novi je sponzor Atletskog saveza Crne Gore

EPCG novi je sponzor Atletskog saveza Crne Gore

Elektroprivrede Crne Gore novi je sponzor Atletskog saveza Crne Gore, saopšteno je nakon današnjeg potpisivanja Ugovora o sponzorstvu.

Saradnja je dogovorena na godinu dana. Ugovor su potpisali izvršni direktor kompanije Nikola Rovčanin i predsjednik Atletskog saveza Crne Gore Milorad Vuletić.

Predsjednik ASCG Milorad Vuletić posebno je istakao zahvalnost što je EPCG prepoznala ASCG kao partnera i obezbijedila dio finasijskih sredstava za finansiranje dijela obaveza iz programa rada ASCG za 2023. godinu i podrške najboljim atletičarima.

"Ne sumnjam da će se ova saradnja i ubuduće nastaviti, a da će ASCG potruditi da to opravda sa dobrom organizacijom takmičenja i rezultatima naših najboljih atletičara i da će na najbolji način promovisati ulogu i značaj doprinosa EPCG na postizanju rezultata crnogorskih sportista na međunarodnoj sceni", istakao je Vuletić.

Direktor EPCG Nikola Rovčanin zahvalio se ASCG na dobrodošlici i svečanom činu uspostavljanja saradnje između ASCG i EPCG kao največe državne kompanije.

"Elektroprivreda u posljednje vrijeme svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz pomoć i podršku u okviru sredstava za donacije ali i u okviru zaključenja sponzorskih ugovora prema zdravstvenom sistemu, sportskim savezima, sportskim kolektivima, sportsitima, kulturnim djelatnostima, jer smatramo da su to veoma važni segmenti društva i onako kako rastu savezi, pojačava se zdravstvena zaštita, tako raste i naša društvena odgovornost i sa medaljama naših sportista prezentovaće se i prestavljaće se ime Elektroprivrede Crne Gore, prezentovaće se i naši projekti i na neki način kako rastemo mi, rastu i sportski savezi upravo sa nama. EPCG prepoznata je kao kompanija koja je dala podršku brojnim sportskim savezima", kazao je Rovčanin. 

Prije svega, kako navodi Rovčanin, deceniski sponzor je Vaterpolo Saveza Crne Gore, Odbojkaškog Saveza Crne Gore, sada i Atletskog saveza Crne Gore.

"Nadam se svi naši sportisti u okviru ASCG i kao sto je istakao predsjednik Vuletić opravdatu to rezultatitima. Prije svega želim da Vam čestitam na dosadašnjim uspjesima i poželim sreću na svim budućim takmičenjima i smatram da ćete upravo uz pomoć ovog sponzorskog ugovora pored predstavljanja naše kompanije na domaćem i međunarodnom planu biti uložena u unapređenje kraljice svih sportova, tako u ovom momentu želim da Vam saopštim da imate ove godine podršku kao što smo i zaključili sponzorskim ugovorom EPCG i uvjeren sam da će se naša saradnja ubuduće nastaviti", istakao je Rovčanin, prenosi M portal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.