Sjutra protest ispred Osnovnog suda, zaposleni traže zaštitu
Osnovni sud u Podgorici

Sjutra protest ispred Osnovnog suda, zaposleni traže zaštitu

Zaposleni u pravosudnim institucijama sjutra u 11:30 sati organizovaće protest ispred Osnovnog suda kako bi nadležnima skrenuli pažnju na nebezbjednost sudova u kojima rade.

Predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović kazao je za Portal RTCG da je protest način da skrenu pažnju nadležnima na nebezbjednost u osnovnim sudovima u državi.

"Ono čemu smo svjedočili u petak je posljednji poziv nadležnima da obezbijede sigurnost u zgradama osnovim sudovima, kako bi svi zaposleni, ali i građani, bili bezbjedni", rekao je Begović.

On je pozvao sve građane da im se pridruže sjutra na protestu ispred Osnovnog suda u Podgorici.

Advokati, tužioci i svi zaposleni u pravosudnim institucijama pozivaju na podršku zbog događaja od prije dva dana kada je M.B aktivirao eksplozivnu napravu prilikom ulaska u zgradu Osnovnog suda i tužilaštva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.