Mihailović danas protiv Rušidija

Mihailović danas protiv Rušidija

Crnogorski bokser Viktor Mihailović boksovaće danas u njemačkom Bilefeldu, u meču za rejting, protiv Adila Rušidija iz Bosne i Hercegovine.

Borba će biti održana u kruzer kategoriji, a planirana je da traje osam rundi.

Mihailoviću će to biti peti meč na profesionalnom ringu, na kojem je do sada ostvario maksimalan učinak.

Sve mečeve, osim posljednjeg protiv Alekse Kesića iz Prijedora, dobio je prekidom.

Protiv Kesića slavio je jednoglasnom odlukom sudija, dok je Gorana Panića, Marka Mijatovića i Rolanda Orošlana iz Mađarske dobio prkidom.

Mihailović ima 22 godine, a visok je 196 centimetara.

"Rušidi je iskusan protivnik, nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine. Mihailović je odličnoj formi i sve osim pobjede bio bi neuspjeh", saopšteno je iz štaba crnogorskog borca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.