Raduloviću i Matijaševiću pritvor do 72 sata
Ilustracija

Raduloviću i Matijaševiću pritvor do 72 sata

Ranku Raduloviću i Željku Matijaševiću određen je pritvor do 72 sata, potvrdio za Pobjedu njihov advokat Sava Kostić.

 Radulović i Matijašević privedeni su juče u Nikšiću zbog sumnje da su prijetili advokatu Srđi Lješkoviću.

Nikšićka policija je postupala po prijavi advokata S.Lj. koju je podnio juče, a u kojoj je naveo da se u neposrednoj blizini njegove porodične kuće u naselju Kočani pored njega parkiralo vozilo u kojem su se nalazili Ž.M. i R.R., a kojom prilikom je primijetio da R.R. kod sebe posjeduje vatreno oružje – pušku. S.Lj. je naveo u prijavi da mu je R.R. u više navrata, dok se nalazio u Istražnom zatvoru, upućivao prijetnje preko Ž.M - saopšteno je juče iz Uprave policije.

Advokat Kostić je najavio žalbu na rješenje na ovu odluku tužilaštva, jer je, kako je kazao, nezakonito donijeta i napomenuo da je osumnjičeni Matijašević priveden kod tužioca tek nakon isteka 24 sata u policijskom pritvoru, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.