Zapaljen automobil u Beranama, privedeno više osoba
Ilustracija

Zapaljen automobil u Beranama, privedeno više osoba

Automobil Beranca S. B. zapaljen je jutros oko četiri sata ispred stambene zgrade u Ulici 29. novembar - potvrđeno je portalu Pobjede iz Uprave policije.

Automobil je, kako navode, vjerovatno poliven benzinom i zapaljen.

"Izvršen je uviđaj i radimo na rasvjetljavanju slučaja. Privedeno je više osoba, ali za sada niko nije zadržan",  rekli su Pobjedi iz UP.

Portal RTCG piše da bračni par S. B. i M. B. važe za skromne, ugledne i mirne ljude, a portalu Javnog servisa su kazali da nemaju nikakvu pretpostavku i sumnju ko bi i zbog čega to mogao učiniti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.