Potraga za dječakom će biti nastavljena sjutra

Potraga za dječakom će biti nastavljena sjutra

Potraga za trinaestogodišnjim N. V. iz Herceg Novog, koji je nestao preksinoć sa šetališta Pet Danica, prekinuta je, nakon što je u današnjoj potrazi učestvovao i helikopter Vojske Crne Gore. Danilo Mijajlović, iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela, saopštio je za Portal RTCG da su i danas imali loše uslove ronjenja, velike talase i slabu vidljivost .

"Sjutra očekujemo stabilizaciju vremena tako da se nadamo da će nam more dozvoliti da pregledamo priobalni dio oko stijena i mula gdje se nalaze podvodne pećine", saopštio je Mijajlović.

Osim u moru, ronioci i spasioci dijete su tražili i na kopnu.

Načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Predrag Žižić, kazao je ranije  za TVCG da je događaju upoznata i Uprava policije Hrvatske, u slučaju da se tijelo dječaka pojavi u vodama susjedne države.

"Građani se uključuju oprezno i preporučio bih da se ne uključuju samostalno, već da o svim ativnostima obavijeste nadležen", kazao je Žižić.

Trinaestogodišnjak je preksinoć nestao oko 22 sata, kada ga je talas povukao u more. Prema nezvaničnim informacijama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, dva dječaka sišla su sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.