Nikolić: Kako se bliže izbori Abazovićeva opsesija DPS-om se pogoršava
Miloš Nikolić, Foto: DPS

"Brat Abaz gubi tlo pod nogama"

Nikolić: Kako se bliže izbori Abazovićeva opsesija DPS-om se pogoršava

Miloš Nikolić, portparola i poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore reagovao je na večerašnje izlaganje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

"Kako se približavaju izbori, tako se stanje Abazovića drastično pogoršava. U narastajućoj opsesiji DPS-om, i jadnom pokušaju da spase sebe, malo mu je trebalo da izgovori kako je tamo nekog švercera, Rada Miloševića, koga on i ne poznaje, postavio DPSCG", napisao je Nikolić.

Poručuje da svaka izgovorena rečenica, "nervoznog škaljarskog brata Abaza, pokazuje da on gubi tlo pod nogama i više ne zna gdje udara".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.