SDP: URA mislila da će galamom o ranijem kriminalu da sakrije sopstveni

SDP: URA mislila da će galamom o ranijem kriminalu da sakrije sopstveni

Socijaldemokratska partija (SDP) reagovala je na saopštenje GP URA da je analiza, koju je ranije danas objavio predsjednik SDP-a, Raško Konjević, tačna koliko i sve šta su do sada tvrdili iz švercerskih krugova, na šta su iz SDP-a kazali da je URA pokazala novi nivo bestidnosti.

- Umjesto da se URA - partija čiji je vrh po nalazima SDT duboko ogrezao u kriminal pokrije ušima i razmišlja kako će dolazeće hladne dane provoditi u zgradi pored hladne Zete, naočigled cijele javnosti druge optužuje za kriminal. Dakle, novi nivo bestidnosti od utopljenika iz ove propale i kriminalom razorene partije - navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije.

Ističu da tim "davljenicima" još samo ostaje da i Specijalno tužilaštvo optuži da je "portparol mafije", a da Rada Miloševića i druge URA funkcionere koji čekaju u redu, nekom uredbom "propale Vlade", proglasi bespoštednim borcima za pravdu.

A to, kako dodaju, sve dok "Rade ne propjeva", a male su, kako navode, šanse da neće.

- Gospodo iz URE, mislili ste da ćete galamom o ranijem kriminalu da sakrijete sopstveni današnji kriminal - kazali su iz te partije.

Plan GP URA, kako ističu, možda jeste izgledao logično, ali na kraju je ispalo da su, tvrde iz SDP-a, osim u politici amateri i u kriminalu.

- I na kraju, manite se priče o portparolima, jedino što vama sada trebu su advokati. I to dobri, pa se spremite da odriješite kesu i načnete “zarađene” milione - zaključili su iz SDP-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.