Nikšić: Tri mladića osumnjičena da su pretukli jednu osobu

Nikšić: Tri mladića osumnjičena da su pretukli jednu osobu

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, zbog sumnje da su prebili sugrađanina.

Iz policije navode da je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić 18. novembra u 3.20 časova pristupila jedna osoba sa vidnim povredama u predjelu glave, odnosno lica.

Nikšićanin je, kako ističe poliicja, prijavio da je fizički napadnut od strane više njemu nepoznatih osoba na parking prostoru ispred jednog supermarketa u Nikšiću, nakon čega su se navedena lica vozilom udaljila sa lica mjesta.

“Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić, gdje su mu od strane dežurnog ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i liječenje”, navodi policija.

O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela.

“Sumnja se da su M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, upotrebom fizičke snage nanijeli višestruke tjelesne povrede oštećenom, a čemu je prethodila verbalna rasprava između dvije strane. Protiv osumnjičenih lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda”, navodi policija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.