Četvrti protest Ima nas u ponedjeljak: Najavljen drugačiji vid vaninstucionalnog djelovanja
Jedan od prethodnih protesta Pokreta Ima nas

Četvrti protest Ima nas u ponedjeljak: Najavljen drugačiji vid vaninstucionalnog djelovanja

Sa ciljem što efikasnijeg suprotstavljanja izglasavanju izmjena Zakona o predsjedniku kojima se urušava ustavno-pravni poredak u državi, u ponedjeljak 12. decembra, će biti organizovan četvrti protest Ima nas, koji će ovoga puta najvjerovatnije izgledati drugačije, piše Pobjeda.

Na dnevnom redu sjednice Skupštine u ponedjeljak su izmjene Zakona o predsjedniku, ali i izjašnjavanje o prijedlogu za izbor četvoro sudija Ustavnog suda koji je utvrdila parlamentarna većina bez dijaloga sa opozicijom.

Zahtjevi sa prethodna tri protesta su povlačenje Zakona o predsjedniku i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Sa prethodna tri protesta pokreta Ima nas, koji su okupili desetine hiljada građana, poručeno je da se država već dvije godine kontinuirano suočava sa namjernim pokušajima destabilizacije i malignim uticajima Rusije i Srbije, kako bi se Crna Gora dovela u poziciju nefunkcionalne države u cilju gubitka njene suverenosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.