Srbija eliminisana sa Svjetskog prvenstva, poražena od Švajcarske
Foto:Starsport

Srbija eliminisana sa Svjetskog prvenstva, poražena od Švajcarske

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je večeras sa Svjetskog prvenstva u Kataru, pošto je u utakmici poslednjeg trećeg kola Grupe G izgubila od Švajcarske sa 2:3.

Na Stadionu 974 u Dohi, Švajcarska je povela u 20. minutu golom Džerdana Šaćirija, a izjednačio je Aleksandar Mitrović u 26.

Srbija je povela u 35. minutu golom Dušana Vlahovića, a izjednačio je Bril Embolo u 44. minutu.

Švajcarska je pobijedila i prošla u osminu finala golom koji je postigao Remo Frojler u 48. minutu.

Srbija je takmičenje završila sa jednim bodom, poslednja na tabeli. Brazil, koji je večeras u kombinovanom sastavu izgubio od Kameruna 0:1, je prvi sa šest bodova, Švajcarska je druga sa takodje šest bodova, a Kamerun je treći sa četiri boda.

U osmini finala Brazil će igrati protiv drugoplasirane ekipe iz Grupe H Južne Koreje, a Švajcarska protiv prvoplasiranog Portugala. Te utakmice na programu su 5. i 6. decembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.