Našao karticu ispred marketa pa sa računa podigao 900 eura, prijava zbog zloupotrebe
Ilustracija

Našao karticu ispred marketa pa sa računa podigao 900 eura, prijava zbog zloupotrebe

Barska policija je Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv P.O. (49) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje.

"Sumnja se da je ovo lice u mjestu Mišići 14. novembra oko 08.00 časova, na prostoru neposredno ispred jednog marketa našao i neovlašćeno stupio u posjed bankarske kartice oštećenog lica, nakon čega je neovlašćeno i upotrijebio pomenutu platnu karticu i sa korisničkog računa oštećenog podigao novčani iznos od 900 eura", stoji u saopštenju policije.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, te je protiv P.O. podnijeta krivična prijava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.