Fon der Lajen u subotu u Crnoj Gori
Ursula fon der Lajen

Fon der Lajen u subotu u Crnoj Gori

Predsjednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen boraviće u subotu u posjeti Crnoj Gori.

To je danas, na sjednici Vlade, najavio generalni direktor Direktorata za evropske fondove u Ministarstvu evropskih poslova, Bojan Vujović.

“Ono što će u dijelu procesa pristupanja, odnosno političkog dijaloga, obilježiti ovu sedmicu je posjeta predsjednice EK koja će biti upriličena u subotu”, kazao je Vujović.

On je rekao da će, pored standardnih sastanaka u dijelu političkog dijaloga, biti upriličena i posjeta izgrađenom dijelu trans-balkanskog energetskog koridora u Crnoj Gori, koje je finansirala Evropska unija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.