Kaluđerović: Nema veće ironije nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su posvećeni istinskom prosperitetu

Kaluđerović: Nema veće ironije nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su posvećeni istinskom prosperitetu

Nema veće ironije i licemjerstva nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su „posvećeni istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građanki i građanama“, kazala je nositeljka liste "SNP - Temeljno za Zetu", Slađana Kaluđerović.

"Zaboravili su da se na spisku aktivista DPS-a, kojima je glavni akter afere "Koverta" Slavoljub Stijepović podijelio 100.000 eura za kupovinu glasova, spominje i nosilac liste DPS-a na prethodnim lokalnim izborima u Zeti. Zaboravili su da su mnogi Zećani za vrijeme vladavine DPS-a bili izloženi progonu, ucjenjivanju i prijetnjama. Zaboravili su da se u prethodnom periodu od Zete samo uzimalo, a ništa joj se nije davalo", navodi Kaluđerović. 

Zaboravili su, dodaje Kaluđerović, da je i sudskim presudama potvrđeno da je "kupovina glasova glavni metod kojim je DPS osvajao vlast u Zeti".

"Zaboravili su da su stavili interese partijskih čelnika na prvo mjesto i time postali saučesnici u srozavanju Zete. Zaboravili su da su Zeti dodijelili status opštine samo na papiru, kako bi se i dalje nastavila zloupotrebe njenih resursa za tuđe interese.

Zato je nedopustivo da Zetom i dalje "vedre i oblače" oni koji kupuju ljudske duše i njihovi mentori ogrezli u korupciji i kriminalu. Tome se konačno mora stati na put, jer Zeta nije ničija prćija, već će biti ono što zaslužuje - ponosna i časna opština u punom kapacitetu i sa svim onim što joj pripada.

Zato aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem - vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu", zaključila je Kaluđerović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.