Ulična tuča u Budvi, deset mladića privedeno
Opština Budva

Jedna osoba lakše povrijeđena

Ulična tuča u Budvi, deset mladića privedeno

U Ulici Žrtava Fašizma u Budvi sinoć oko 23:30č došlo je do sukoba grupe mlađih lica, nezvanično pripadnika navijačkih grupa. Službenici budvanske polciije odmah su izašli na lice mjesta kako bi spriječili veće nerede, piše RTV Budva.

Kako nezvanično saznajemo od izvora iz CB Budva, došlo je do svađe članova navijačke grupe „Varvari“ iz Podgorice sa navijačima iz Budve, a povod su, navodno, bili grafiti u blizini igrališta.

Oni su naveli da je tokom incidenta jedno lice lakše povrijeđeno, a oštećeno je i jedno vozilo. Privedeno je desetak lica, u pitanju su većinom dvadesetogodišnjaci, a sa događajem je upoznat i nadležni tužilac.

Na ovo je reagovao predsjednika Savjeta mladih DPS Budva i kandidata sa izborne liste “Prava stvar, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović” Lazar Vujačić.

“Evropska prijestonica kulture” po uzoru na DF-ov sistem vrijednosti. Pošto se sličan sličnom raduje, nisu ovi huligani slučajno došli u Budvu jer ponašanje pojedinih direktora u javnim preduzećima ne odudara previše….”, napisao je on na Twitteru.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.