Koprivica: Đurović spašena glasovima DPS-a i onih koji su je izabrali

Ovo je velika poruka građanima pred izbore

Koprivica: Đurović spašena glasovima DPS-a i onih koji su je izabrali

Poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je da je predsjednica Skupštine Danijela Đurović ostala na toj poziciji zahvaljujući DPS-u i onima koji su je izabrali.

"Epilog glasanja je sljedeći. Đurović je spašena glasovima DPS-a i onih koji su je zajedno sa DPS-om izabrali",  kazao je.

Kako navodi, Demokrate su ostale doslijedne inicijativi i glasali za razrješenje.

"Insistirali smo na resetovanju odnosa kada je u pitanju izborna parlamenarna većina u cilju poništavanja dogovora koji su sklapani sa DPS-om. Plašimo se da je ovo vraćanje duga zato što su potpisi podrške mandataru dati 20. a ne 19. septembra" naveo je.

Ovo je, kako kaže, očigledno još jedan proizvod zakulisnih dogovaranja.

"Ponosni smo što je Bečić razriješen glasovima DPS-a, a vidjeli ste da je Đurović spašena upravo glasovima DPS-a", rekao je Koprivica poručujući da je ovo "velika poruka građanima pred izbore".

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.