Benzinska pumpa greškom prodavala gorivo za jedan evro
Ilustracija

Benzinska pumpa greškom prodavala gorivo za jedan evro

Benzinska pumpa u njemačkom gradu Gerolzhofen u Bavarskoj slučajno je prodavala gorivo po cijeni nešto većoj od jednog evra za litru.

Kako pišu mediji, Super Plus je na toj benzinskoj pumpi koštao 1,029 evra po litri. Jeftino gorivo rezultiralo je opštom navalom u utorak posle podne.

“Skladište od 3.000 litara bilo je prazno kasno uveče”, rekao je zakupac benzinske pumpe.

U srijedu ujutro litra Super Plus benzina je ponovo koštala 2.099 evra, pišu njemački mediji.

Kako je u srijedu objavio operater benzinske pumpe, do pogrešne cijene došlo je zbog greške radnika pri unosu cijena. U 21.41 skladište je bilo prazno.

Iz benzinske pumpe još ne mogu da saopšte koliko je litara goriva prodato po jeftinijoj cijeni. Popust se sada vodi kao “neželjena akcijska prodaja” i nimalo se ne zamjera vozačima koji su jeftino natočili rezervoare, prenosi Fenix Magazin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.