SDP i građanski koncept Rožaja podržao prof. dr Ibro Skenderović

SDP i građanski koncept Rožaja podržao prof. dr Ibro Skenderović

Građanski i evropski koncept razvoja Rožaja i Crne Gore koji SDP uspješno predstavlja već tri decenije danas je podržao i univerzitetski profesor dr Ibro Skenderović, navodi se u saopštenju.

“Više sam nego siguran da je za naš grad i našu Crnu Goru najbolji put onaj koji vodi ka evropskom društvu, ravnopravnih građana u kojem će se Rožaje razvijati i biti ugodno mjesto za život i podizanje porodice.

Upravo zato sam odlučio da podržim Socijaldemokratsku partiju i svaku listu na kojoj će ova izvorna građanska i suverenistička snaga biti na predstojećim izborima, jer nijesu napravili ni jedno “pogrešno” skretanje na strateškim raskrsnicama za Crnu Goru u proteklih 30 godina", naveo je Skenderović.

Zbog toga smatra da je na predstojećim lokalnim izborima potrebno predstaviti novi koncept upravljanja gradom.

"Koji svi mnogo volimo, ali koji se nije razvijao na način koji bi bio dovoljno dobar u proteklom periodu” - istakao je ugledni rožajski profesor. Zbog toga, svim srcem, podržavam novu viziju razvoja Rožaja u kojoj će SDP imati zapaženu ulogu, što svojim kadrovskim i stručnim kapacitetima svakako zaslužuje”, zaključio je dr Skenderović.

Skederović je bio dugogodišnji uspješni direktor OŠ “Mustafa Pećanin” prije smjene od strane prethodne ministarke obrazovanja Vesne Bratić. Prirodno-matematički fakultet završio je na Univerztetu u Prištini, specijalističke i magistarske studije na Geografskom fakultetu u Beogradu, a doktorsku disertaciju “Geografski aspekti ekonomskog razvoja opštine Rožaje” uspješno odbranio 25. 06. 2010. godine na Univerzitetu u Novom Pazaru i stekao zvanje doktora geografskih nauka.

Autor više značajnijih monografija, publikacija, stručnih i naučnih radova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.