Delta City je novi BIG FASHION Podgorica: Imamo velike planove

Delta City je novi BIG FASHION Podgorica: Imamo velike planove

BIG šoping centri su dobili su novog člana porodice – Delta City Podgorica je u četvrtak, 8. septembra postao BIG FASHION Podgorica.

Početak novog poglavlja u radu najvećeg šoping centra u Crnoj Gori spektakularno je obeilježen nastupima Petra Graša, Sare Jo, plesne trupe Una Saga Serbica, Mirror Crew performera, kao i odličnim popustima i raznovrsnim dječijim zabavnim programima.

"Kompanija BIG Shopping centers sa ćerkom kompanijom AFI već dugo godina uspešno posluje u Izraelu i regionu Istočne Evrope. Veoma se radujemo što smo ulaskom na tržište Crne Gore i prvom investicijom od 150 miliona eura, napravili i svoj korak u širenju na regionu Balkana.  Ovo je tek početak novina u vidu modernih retail parkova, novih internacionalnih brendova i internacionalnog iskustva,  koje će BIG donijeti Podgorici kao i ostalim gradovima Crne Gore, poput Ulcinja, Bara, Tivta, Nikšića i Kotora. Imamo velike planove, a ono šta nam je najvažnije jeste zadovoljstvo posjetilaca", izjavio je Eitan Bar Zev, presjedavajući kompanije BIG Shopping centers Izrael, posebno se zahvalivši svim prisutnima na toploj dobrodošlici i proglasivsi i zvanicno promenu imena tržnog centra u BIG Fashion Podgorica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.