SNP: Demokrate formiraju Vladu sa DPS-om, slijedi poništavanje Temeljnog ugovora
Socijalistička narodna partija

SNP: Demokrate formiraju Vladu sa DPS-om, slijedi poništavanje Temeljnog ugovora

Socijalistička narodna partija poručila je danas da su Demokrate tajnim dogovorom sa DPS-om srušili 43. Vladu. Sada kako navode prijeti realna opasnost da neka nova Vlada, koju će vjerovatno činiti DPS, Demokrate, SDP, SD i BS, poništi Temeljni ugovor sa SPC.

Zbog toga kako navode postavljaju nekoliko pitanja: "da li su se Demokrate probudile i da li su svjesne zbog koje tačke dnevnog reda su glasale za pad Vlade? Zašto na zahtjev premijera Abazovića nisu uputili nijednu jedinu primjedbu na tekst Temeljnog ugovora? Koje su sporne tačke u Temeljnom ugovoru zbog kojih su glasali za pad Vlade? Zašto su pozdravili potpisivanje Temeljnog ugovora, pa samo nakon 15 dana oborili Vladu zbog potpisivanja istog?".

Kad su kako dodaju već toliki vjernici i poštovaoci SPC, neka objasne građanima i vjernicima svoje postupanje kad je u pitanju Temeljni ugovor.

"Smislenog objašnjenja nema. Demokrate su spremne da pogaze i Temeljni ugovor i svaku svetinju, samo da bi došle do fotelja. To je svim građanima danas jasno i to je jedina istina", poručili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.