Stjepović: Uzmite Jokoviću mikrofon, kako je krenuo srušiće sopstvenu Vladu

Stjepović: Uzmite Jokoviću mikrofon, kako je krenuo srušiće sopstvenu Vladu

Član Predsjedništva Demokratska Crne Gore Duško Stjepović reagovao je na izjavu potpredsjednika Vlade, ministra poljoprivrede i lidera Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića koji je kazao da je moguće i da sjutrašnja sjednica na kojoj će se razmatrati inicijativi o nepovjerenju vladi ne održi zbog nedostatka kvoruma.

"Uzmite Jokoviću mikrofon. Kako je krenuo, svojim intelektom i političkom taktikom, sam će srušiti sopstvenu Vladu", kazao je kratko Stjepović.

Joković je u izjavi Pobjedi pojasnio da nije mislio na poslanike SNP-a, već da je nedostatak kvoruma naveo kao jedan od scenarija koji mogu sjutra da se dogode.

"SNP ne razmišlja o tome. Bićemo na sjednici i mi ministri i poslanici SNP-a", kazao je Joković.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.