Ostojić: Na primjeru Nikolaidisa odlazeća vlast pokazala dvoličnost i manipulativnost

Ostojić: Na primjeru Nikolaidisa odlazeća vlast pokazala dvoličnost i manipulativnost

Postoji li još neka zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj u istoj godini možeš dobiti najveće državno priznanje i proglašen za ekstremistu i faktor nestabilnosti, poručuju iz Socijaldemokrata povodom današnjeg istupa Ministarstva kulture i medija u dnevnom listu "Dan", a povodom crnogorskog književnika Andreja Nikolaidisa.

Funkcioner te partije Spasoje Ostojić pita se da li postoji još neka zemlja "u kojoj te isti organ u 15 dana predlaže na listu "best 20" u svojoj oblasti i ukida programe podrške da bi te kaznili".

"Da nijesu, zaslijepljeni idolopoklonstvom, krenuli u ovaj poduhvat silovanja logike, morali bi vremenom shvatiti. Da nije bilo Andreja Nikolaidisa, koji nije ćutao, te smišljanja odgovora njemu, oni nikad ne bi istrenirali ovu dozu dvoličnosti i manipulativnosti u kojoj su", poručio je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.